Melanie in India

Reaching out with love and compassion

Melanie in India

De eerste week van november zal ik voor een 1/2 jaar naar India gaan. Ik zal eerst naar Ukhrul gaan. Dit is een bergplaatsje in een van de Noord-Oost Staten van India. Na een tijd van leven en leren in Ukhrul zal ik naar andere gebieden gaan maar ik weet nu nog niet waar dat juist gaat zijn. Het zullen ongetwijfeld gebieden zijn met mensen in nood en ik hoop een zegen voor hen te zijn.

Ukhrul is een stadje in een van de NO staten

Meer informatie over de periode in Ukhrul wil ik graag persoonlijk delen

Hoe kunt u supporten?   Oa dmv gebed, bemoediging etc contact kan via een email bericht


Moved For All Nations

Donaties/giften  om te helpen deze reis mogelijk te maken  kunt u overmaken aan Stichting Moved For All Nations Nederland (te Reusel)

  • ANBI  nr 814531118 ( giften zijn aftrekbaar voor inkomsten belasting)
  • bank rekening nummer:
  • IBAN : NL 49 RABO 0103 7266 08
  • BIC: RABONL2U

Wilt U aub duidelijk vermelden Melanie India?

Reacties: 1

  1. W&E schreef:

    Een hele goede reis Melanie samen met JC en HG als bekwame reisgids !

Reacties zijn gesloten.