Yadav kind naar school voor slechts 7 euro per maand

Yadav kind naar school voor slechts 7 euro per maand

Yadav kind naar school voor slechts 7 euro per maand ! Op dit ogenblik (januari 2018) kunnen we 10 Yadav kinderen financieel helpen zodat ook zij naar een goede school kunnen gaan waar niet alleen goed les gegeven word maar waar ook waarden worden gehanteerd en aangeleerd die niet alleen het leven van het kind maar ook het gezin en de samenleving ten goede komen.
0,00€ gedoneerd
0 Donateurs

 Yadav kinderen financieel helpen zodat ook zij naar een goede school kunnen gaan

Rakesh richtte in 2013 de Shining Star Public School op. Met niet meer dan 100 Indische rupees (1,50 euro) op zak ging hij van start. Puur geloof dat echt wel veel vrucht voortbrengt.

100 Rupees en 2 medewerkers, zo zag het prille begin er uit. Vandaag heeft hij 2 scholen met samen meer dan 450 kinderen. Dit filmpje is wat ouder en spreekt daarom over slechts 300 kinderen maar dat zijn er ondertussen meer dan 450. Hij spreekt hier ook alleen over zijn visie voor de Sabaria stam die in 110 dorpen in de staat Chhattisgarh leven.

 

Videospeler

00:00
04:15

Shining star Public school from godlovesyadav on GodTube.

Ik ( Rudi) leerde Rakesh kennen in 2012 toen ik in zijn DTS in Goa les gaf. Ik leerde hem kennen als een man die zeer oprecht en ernstig zoekt naar en leeft voor Gods wil. Toen ik in 2014 de Shining Star Public School voor het eerst bezocht vroeg ik naar de situatie van de Yadav bevolking in Chhattisgarh. Na een kort gesprek stemde hij er mee in om zich ook op de Yadav bevolking te richten. In Chhattisgarh leven er meer dan 2 miljoen Yadavs. Ook onder hen is er veel nood.

Op dit ogenblik (januari 2018) kunnen we 10 Yadav kinderen financieel helpen zodat ook zij naar een goede school kunnen gaan waar niet alleen goed les gegeven word maar waar ook waarden worden gehanteerd en aangeleerd die niet alleen het leven van het kind maar ook het gezin en de samenleving ten goede komen.

Een Yadav kind naar school kan voor slechts 7 euro per maand.

Dit bedrag is minder als het bedrag om een kind in Ukhrul naar school te laten gaan. Reden is dat we in dit gebied de ouders makkelijk gemotiveerd krijgen om zelf op te komen voor de kosten van het schooluniform, de schoolboeken en de schriften.

Contacteer ons voor meer info.