Huis de Ark – Kinderproject China

Reaching out with love and compassion

Welkom op deze blog! Hier kunt u  wat oude updates vinden van onze familie en onze vele Chinese pleegkinderen. We zijn pleegouders geweest in China sinds 2002 toen we voelden dat de Heer ons riep om ons huis verkopen en onze bezittingen weg te geven om te verhuizen. We hadden een groot verlangen in ons hart om Chinese weeskinderen te helpen.

We kwamen in augustus aan in onze stad en raakten direct betrokken bij het pleegouderprogramma. In september 2002 hadden we ons eerste pleegkind in huis. Op dit moment hebben we 15 pleegkinderen in ons huis. Veel van onze kinderen zijn zgn. “special need” kinderen waarvan er een aantal slechts licht “special need” kinderen zijn. 13 van de kinderen die we als pleegkinderen hadden zijn geadopteerd — 2 binnen China, 1 naar Denemarken, 1 naar Nederland, 1 naar Canada, 1 naar Spanje, en 7 naar Amerika. In totaal zijn 5 van onze kinderen geopereerd aan een open rug, 1 is geopereerd aan zijn hart, 3 kinderen hebben een operatie gehad waardoor er een anus gecreëerd werd, en 3 zijn er geopereerd aan een open lip en/of gehemelte en 2 kinderen zijn geopereerd aan een waterhoofd.

We voelen ons zeer gezegend om een deel te mogen zijn van de levens van deze kinderen, en we beleven ook veel vreugde aan het feit dat we hun pleegouders mogen zijn. We voelen ons gezegend dat we voor deze kinderen mogen zorgen en hun een diepe bemoedigende liefde mogen geven. Onze hoop is dat elk kind op een dag zijn eigen ” ouders voor altijd” mag krijgen, maar tot dit tijd willen we hen graag een liefdevolle thuis situatie geven. Niets van dit alles zou kunnen zonder onze Hemelse Vader, en uw hulp en ondersteuning. Hiervoor willen we u hartelijk danken en willen we aan Hem alle eer en glorie geven.

Doelstelling

De meeste kinderen in ons huis zijn zogenaamde “special need” kinderen. De kinderen blijven bij ons in huis totdat ze geadopteerd worden.

Wij willen de kans geven aan deze weeskinderen om op te groeien in een “normale” liefdevolle familiesituatie. Ze leven allemaal samen met ons in ons huis en in ons gezin.

We kunnen dit werk niet alleen doen (stelt u zich eens voor wat het betekent om als vader en moeder alleen te moeten zorgen voor verschillende babies, peuters/kleuters en sommige zeer zwaar gehandicapte kinderen).

Hierom hebben we ayi’s (Chinese tantes) die ons helpen van 9.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur ’s middags. We willen dat de kinderen heel veel persoonlijke aandacht krijgen, dus hebben we 1 tante in dienst op twee kinderen.

Hoe U kunt helpen?

 1.  Ten eerste, kom over en help ons en ervaar zelf wat het betekent om een verschil te maken voor deze kinderen. We beloven u dat dit u en uw kijk op het leven voor altijd zal veranderen.
 2. Ten tweede kunt u helpen om een verschil voor deze kinderen te maken door ze financieel te helpen.


Wij kunnen dit werk niet doen zonder hulp van mensen zoals u. U kunt ons helpen om een verschil te maken in de levens van deze kinderen door een kind te sponsoren. Elk kind afzonderlijk heeft 7 sponsors nodig die € 30,– per maand sponsoren, omdat we per kind een totaal bedrag van ongeveer € 200,– noidig hebben.
Dit budget dekt: onderdak, voedsel, kleding, schoolgeld, melkpoeder en pampers voor babies, gedeelte van het salaris van een nanny/medewerkster en basis medische verzorging. Ziekenhuisbezoek, opnames en operaties zitten niet in dit bedrag.

We helpen tussen 9-12 kinderen gemiddeld , dus we hebben in totaal minimal 63 -84 sponsor nodig. We hebben op dit moment dan ook sponsors nodig

 • Wilt u onze begietingspartner/regenboogsponsor worden??
 • Wilt u helpen om een verschil voor deze kinderen te maken?
 • Helpt u ons Gods trouw te laten zien?
 • Vraag informatie aan hoe u een begietingspartner of regenboogsponsor kunt worden.


———————————————————————————-
Indien u online wilt doneren klik op donate, kies dan uw bedrag en de optie eenmalig of maandelijks
Dit brengt u naar een veilige paypal omgeving waar u o.a een bedrag kunt invullen en kunt doneren m.b.v. een credit card


Maar U kunt ook voor ons voordeliger via MFAN direct per bank overmaken.
Dank U !

Wilt U aub duidelijk vermelden voor welk project, persoon en/of land uw gift of donatie bedoeld is?  

Kinderproject in China !

Donaties/giften aan Stichting Moved For All Nations Nederland (te Reusel)

 • ANBI  nr 814531118 ( giften zijn aftrekbaar voor inkomsten belasting)
 • bank rek nr
 • IBAN : NL 49 RABO 0103 7266 08
 • BIC: RABONL2U

=============

Donaties /giften aan Moved For All Nations Belgium:

 • bank rek nr
 • SWIFT of IBAN-code: BE50 9796 4898 9518
 • BIC-code: ARSPBE22

=============