Hetty en Patrick en hun zoons wonen en werken al jarenlang in China. Als gezin helpen ze al jaren “special need” kinderen op te vangen ! Een project waarover veel te vertellen is.

Het zou erg fijn zijn wanneer ze in gemeentes in Nederland en België de kans zouden krijgen om van ons werk hier met de kinderen te mogen spreken en te getuigen. 

Neemt u aub even contact op als u hen wilt uitnodigen ! ook uw financieel support is meer dan welkom voor dit project, wat alleen door supporters wordt gedragen .

 

Patrick en Hetty stuurde MFAN de volgende brief:

Omdat we al bijna 5 jaar niet meer in België en/of Nederland zijn geweest leek het ons goed, wanneer iemand van ons gezin terug zou kunnen gaan.

Geoffrey deelde dit idee met mensen van een celgroep in Shanghai, waar hij deel van uit maakte in de tijd dat hij daar met Faith (een kind van ons, wat daar geopereerd en gerevalideerd moest worden) verbleef. Een aantal van de mensen in deze cel groep hebben Geoffrey gezegend met een financiële donatie, waar we 2 tickets van konden boeken. Dit was wel fijn, want zo konden er 2 mensen gaan. Na gebed hebben we als gezin besloten om Geoffrey en Kevin samen te laten gaan.

Ze zullen op 26 augustus in Nederland aankomen, waar ze (voorlopig) kunnen verblijven in het gezin van 1 van de vrijwilligers, die ons afgelopen zomer in China zijn komen helpen.

Het zou erg fijn zijn wanneer ze in gemeentes in Nederland en België de kans zouden krijgen om van ons werk hier met de kinderen te mogen spreken en te getuigen.

Ze zijn met ons samen de afgelopen 13 jaar door alles heen gegaan, en ze hebben in dit werk ook een enorme belangrijke rol gespeeld; en zijn nog altijd even veel betrokken bij het werk.

Ze kunnen getuigen van alles wat God in het leven van ons als gezin, in hun persoonlijk leven, en in het leven van de kinderen heeft gedaan.

We hopen dat wanneer ze ergens mogen spreken ze ook daadwerkelijk een bemoediging voor mensen mogen zijn.