Moved For All Nations

Hetty en Patrick en hun zoons wonen en werken al jarenlang in China. Als gezin helpen ze al jaren “special need” kinderen op te vangen ! Een project waarover veel te vertellen is.

Het zou erg fijn zijn wanneer ze in gemeentes in Nederland en België de kans zouden krijgen om van ons werk hier met de kinderen te mogen spreken en te getuigen. 

Neemt u aub even contact op als u hen wilt uitnodigen ! ook uw financieel support is meer dan welkom voor dit project, wat alleen door supporters wordt gedragen .

 

Patrick en Hetty stuurde MFAN de volgende brief:

Omdat we al bijna 5 jaar niet meer in België en/of Nederland zijn geweest leek het ons goed, wanneer iemand van ons gezin terug zou kunnen gaan.

Geoffrey deelde dit idee met mensen van een celgroep in Shanghai, waar hij deel van uit maakte in de tijd dat hij daar met Faith (een kind van ons, wat daar geopereerd en gerevalideerd moest worden) verbleef. Een aantal van de mensen in deze cel groep hebben Geoffrey gezegend met een financiële donatie, waar we 2 tickets van konden boeken. Dit was wel fijn, want zo konden er 2 mensen gaan. Na gebed hebben we als gezin besloten om Geoffrey en Kevin samen te laten gaan.

Ze zullen op 26 augustus in Nederland aankomen, waar ze (voorlopig) kunnen verblijven in het gezin van 1 van de vrijwilligers, die ons afgelopen zomer in China zijn komen helpen.

Het zou erg fijn zijn wanneer ze in gemeentes in Nederland en België de kans zouden krijgen om van ons werk hier met de kinderen te mogen spreken en te getuigen.

Ze zijn met ons samen de afgelopen 13 jaar door alles heen gegaan, en ze hebben in dit werk ook een enorme belangrijke rol gespeeld; en zijn nog altijd even veel betrokken bij het werk.

Ze kunnen getuigen van alles wat God in het leven van ons als gezin, in hun persoonlijk leven, en in het leven van de kinderen heeft gedaan.

We hopen dat wanneer ze ergens mogen spreken ze ook daadwerkelijk een bemoediging voor mensen mogen zijn.

Similar posts
  • Yadav kind naar school voor slechts 7... Rakesh richtte in 2013 de Shining Star Public School op. Met niet meer dan 100 Indische rupees (1,50 euro) op zak ging hij van start. Puur geloof dat echt wel veel vrucht voortbrengt. 100 Rupees en 2 medewerkers, zo zag het prille begin er uit. Vandaag heeft hij 2 scholen met samen meer dan 450 [...]
  • Moved For All Nations present op Fami...  SFINKS MUNDIAL LATINO  = Gratis Familiefestival‎ in Lier (Stadsvest) 23 september 2017 Moved For All Nations was aanwezig op uitnodiging van de [...]
  • Hulpverzoek slachtoffers overstroming... Heel wat streken in India worden dit jaar weer extreem getroffen en sinds 20 aug 2017  is het de beurt aan Bihar. Men spreekt over 1 crore slachtoffers. Dat zijn 10 miljoen mensen !! ! Zie Bihar news http://s.hln.be/3237202 https://nos.nl/artikel/2188325-al-zeker-300-doden-bij-overstromingen-zuid-azie.html We krijgen natuurlijk verzoeken om te komen helpen maar daar hebben we wijsheid en Gods leiding voor [...]
  • Bezoek aan TUNAS RAJAWALI (Eagle’s N... TUNAS RAJAWALI  (Eagle’s Nest Family) /  JAVA Dit kinderhuis bestaat al vele jaren, gemiddeld wonen er rond de 60 kinderen. Velen zijn hier opgegroeid, afgestudeerd en hebben het huis verlaten voor belangrijke banen en om zelf een gezin te stichten. Het huis heeft een team van zo’n 16 vaste werkers voor de dagelijkse verantwoordelijkheden, zoals; [...]
  • Oproep van Ludo voor nieuw project ww... Lieve mensen, Door een boeiend interview dat ik gisteren heb rond gemaild, ben ik op de site van de kerk van Marleen Blootens gekomen en heb daar het luik “Levensvragen” voor kerkelijken en niet-kerkelijken gevonden. In het christelijk erf bestaat zo iets niet in Vlaanderen. Ik heb het op mijn hart om samen met Ed, [...]